Weekend i tøsernes tegn

Bedre zoo oplevelse!

I dag har jeg haft en lidt bedre zoo oplevelse sammen med Ben. Det er dog stadig ikke helt optimalt hvis man virkelig gerne vil se alle dyrene :p Jeg var on duty fra 8-12 så vi var kun i zoo fra 9-11 ca, pga. kørsel osv. Heldigvis var der stortset ingen mennesker fordi de fleste vel er i skole og på arbejde på sådan en ganske almindelig tirsdag formiddag. Jeg er ret sikker på at der var flere zookeepere end gæster på det tidspunkt 😉 De er ved at lave en del renovationer og generelt bare gøre sommerrent i alle burene tror jeg. MEN jeg sværger, det ville ikke være super fedt at være der i længere tid for luften er simpelthent så fugtig idag og med en rygsæk på ryggen bliver man meget hurtigt klam og svedig… Så er det sagt!

Sommerfugle-Ben

Igår fik vi super lækker mad pga. laborday fest og det undrer nok ikke nogen at hele aftenens ultimativt gentagede joke var: “så Sara, nu kan du godt gå i fødsel det er jo LABOR day ;-)” muhahaha. Ikke så sjovt efter at have hørt det 700 gange… (Hvis du ikke lige fangede den så er veer på engelsk = labor (ps. den var mest henvendt til min mor ;-)))

Lige nu har jeg fritid fra 12-17 og jeg kunne finde mange ting at lave! Lægge billeder op (TJEK), skrive blog (TJEK om lidt), rydde op på værelset, få en lur eller tage til poolen og blive tanned. Jeg ender nok med at falde i søvn og sove alle timerne væk -.- Jeg har sovet elendigt de sidste nætter jeg vågner mindst en gang i timen og har svært ved at falde i søvn igen, så jeg er ret udmattet og træt! Heldigvis skal jeg bare arbejde fra 17-19 igen hvor 17-18 er gymnastik med Ben så der skal jeg bare kigge på. Klokken 19:30 står den på aftensmad med nogle af pigerne, mums 🙂

XOXO

2

  • Hahaha! Jeg kunne ikke lade være med at grine, jeg synes joken var sjov.. men ja, måske ikke efter at have hørt den flere gange på en aften. Hallo frk. som må du jo lige skrive hvad for noget slags mad i fik…. (haha, payback! (intern))

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i tøsernes tegn