Det der vægttab

Så vigtig er god kommunikation

Jeg gik faktisk og havde nogle ret nederen tanker de sidste par uger. Jeg har helt fra starten af været træt af at de virkelig ikke kunne finde ud af at holde mig opdateret omkring aftaler osv., hvilket altså er virkelig essentielt især i en skilsmissefamilie! Feks fortalte de mig først en torsdag morgen at børnene havde lang weekend hos deres far – altså først 20 min før jeg egentlig selv havde lang weekend fik jeg det af vide. Tilmed af børnene og ikke af mine værtsforældre. Det er altså ret nederen hvis jeg nu gerne ville have lavet specielle planer når jeg jo havde weekend i mere end 4 dage. Der har været flere situationer, men det slog lidt “klik” for mig i går da jeg i sidste øjeblik får af vide at det er fars dag og børnene ville blive hentet af ham fra skole – igen fik jeg denne information af børnene. Så jeg valgte at gå til mine værtsforældre og sige nu er det nok, det kan ikke passe det er så svært at fortælle mig sådan nogen ting i bedre tid. 

Og allerede nu er det blevet MEGET bedre, det er helt utroligt så stor en forskel det kan gøre. Med det samme gav de mig alle informationer vedrørende samtlige weekender de skal være hos deres far indtil jeg skal hjem, og også alle helligdage osv. Derudover fortæller de mig faktisk alle de små ting de også fortæller børnene, så jeg ikke skal høre det fra dem. Hvis det bliver ved sådan her har jeg vitterligt ikke noget at klage over, hvilket er ret uvant for mig 😉
Idag har jeg sloges med SKAT så jeg forhåbentligt kan få de penge jeg skal have. Imorgen tager vi til Santander hvor min værtsfamilie har et sommerhus. Håber i har det godt! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der vægttab