NYC - I love you!

Gaver og shopping

Jep, juletiden har ført en masse nye godter med sig! Enten i form af gaver, eller noget jeg selv har shoppet mig til.

Her ser i en hjemmelavet bog med billeder og citater, som jeg har fået af to meget søde piger fra Danmark – nemlig Ashti og Sejla. Bogen består af rimelig mange sider, men her har jeg samlet de bedste (og mest passende….) billeder. Jeg elsker jer!!

Det her er de fleste af mine julegaver fra værtsfamilie + Franzi. Jeg fik også et gavekort til manicure (som skrevet i tidligere indlæg) og nogle strømper af J’s forældre.

Det her er mine gaver hjemmefra. En engelsk version af nogle af H. C. Andersens eventyr fra Bedstemor, fine fine øreringe af mor, far og lillebror (helt til venstre), søde øreringe af Mia, og gavekort til bodyshop af Lise, som jeg har brugt på bodyscrub (ikke på billedet, er taget i brug..), øjencreme og rense servietter. Derudover er det hoppet nogle penge på kontoen – sådan nogle gaver kan jeg godt lide 😉

Lidt selvforkælelse i form af fire 3/4 ærmede trøjer, på juletilbud. Og ja, de er ens, men det er OK når de kostede $3 stykket!

Mere selvforkælelse i form af en helt fantastisk blød sweater og et skønt tørklæde

Ting fra min stocking: lidt slik, sæbe, speciel balsam og en lille filt-pung
Mit juleaftens-outfit som jeg købte lige før jul – har ikke noget fuldbillede med det på, tror jeg ikke

Mest selvforkælelse (læs: dyreste ting), i form af skønne støvler, hørebøffer, en lille højttaler (JA, den er skide smart, og er med opladeligt batteri i!) og et selvdesignet armbånd
Af min søster fik jeg et gavekort til en times massage og et gavekort til en hjemmeside hvor jeg kan designe mine egne iPhone-covers. Hvis jeg selv skal sige det, har høsten (og min selvforkælelse…) været ret god i år 😉
Der mangler helt sikkert nogen ting… Både ting som jeg ikke magtede at finde frem, ting jeg ikke lige umiddelbart kan finde og ting som jeg sikkert også har glemt jeg har købt/fået. Bl.a. ved jeg at mit dejlige nye hårbånd mangler, som i kan se på flere af billederne i de tidligere indlæg… Det ved jeg ikke hvor er. Derudover mangler også nogle samler-shotsglas jeg købte i ESB. Jeg mistænker min søster for at have taget begge sæt med hjem, eftersom hun også købte nogen. Jeg kan i hvertfald ikke finde dem! Det kunne selvfølgelig også godt være det ville hjælpe at rydde op på værelset. Og ja, så købte jeg en I<3NY sweater, men den har jeg på, så den magtede jeg ikke lige at tage billede af. 

Ih hvor jeg hygger mig her på nytårsaften, med at skrive blogindlæg 😉
(P.S. hvis min tegnsætning (specielt komma) er elendig, så ved jeg det godt… Jeg kan slet ikke finde ud af det længere, og sletter og genskriver alle mine kommaer, men magter ikke tænke så meget over det. I overlever vel nok!)

HUGS AND KISSES :-*

1

  • Hej skat! Vil du ikke tage et billede med den “fantastiske bløde sweater” og måske også lige med dit juleoutfit 🙂 det kunne være super dejligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYC - I love you!