Virkelig??

Fancy friday

Okay vil være bedre til at blogge om små (og eventuelt ligegyldige) ting, bare så der sker en smule herinde.

Idag er det fredag og det betyder fancy fredag for W! Han har en masse fancy tøj som han så bruger hver fredag for ellers vokser han ud af det. Han er en MEGET stor baby, som passer tøj mellem 18 og 24 måneder. Jep, selv er han 11 måneder, so i kan jo do the math :p
Han har derfor en del fancy sommer tøj der er købt på forhånd, men som altså snart bliver for småt. Desværre er det ikke lige årstiden for t-shirt og shorts (og slet ikke når han kun kravler og ikke går endnu – så er udækkede knæer nemlig lig med ømme knæer). Vi havde derfor et lille photoshoot idag, hvor han var både påklædningsdukke og model. Jep jeg hyggede mig! De to første outfits er sommertøjet og det sidste er det han endte op med at have på. Måske kan man ane bleen forneden, for den er heller ikke helt stor i størrelsen!

Enjoy:

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virkelig??