Gaver og shopping

Virkelig??

Okay jeg beklager, vidste ikke det var SÅ lang tid siden jeg havde skrevet.. Tænk jeg ikke engang har skrevet om min nytårsaften. Nå ja, måske fordi jeg var syg, ikke fik noget at spise og gik i seng før klokken 24… Well, så kan man vel godt forvente at næste år bliver bedre, så det vil jeg glæde mig til!

Well, grunden til jeg ikke har skrevet er fordi jeg ærlig talt ikke har noget at skrive om whatsoever! Har levet det syge kedelige liv, men det har alligevel været godt til mig. Op, arbejde, fri, spise, sove. Weekend, sove længe, spise, se film, sove, spise, se fjernsyn, sove… Spændende much, i know. Nå, men imorgen kommer Franzi så det bliver godt til både mig og bloggen! Hun tager hjem igen mandag morgen. Hold op den her arbejdsuge er gået stærkt!! Og jeg frygter allerede for næste uge fordi jeg ikke får min rutinemæssige afslapning den her weekend – doven much, undskyld 🙁

Nå men nu har jeg heller ikke mere at skrive, og alle mine muskler skriger på afslapning. Ja, det mest spændende jeg har foretaget mig i det nye år er at melde mig ind i fitness…. Av!

Nyd et billede eller to.. Hvis jeg har nogen nye på ipaden:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaver og shopping