Noget underligt

ups og awesome!

Okay, jeg ved bloggen har haft en “down” periode, men det kan meget let forklares med at jeg selv har haft det. En periode med knap så meget spas, gak og løjer, men tid til mig selv, afslapning og tænkning. Og det har været godt til mig, helt sikkert! Men nu kommer der andre boller på suppen, og lad os nu se om ikke det også bliver lidt bedre for bloggen. Det er jo meningen i skal blive lidt jaloux 🙂

Min weekend startede ligeså stille ud og byggede sig så op for at gøre mig klar til en crazy uge! Fredag stod på familie-hygge, og lørdag var jeg slem… Meget slem… For jeg besluttede mig for at gå ud og shoppe, det trængte jeg lidt til. At jeg så er elendig til at sige fra når en sød MAC-dame presser på, og elsker H&M’s nye forårskollektions farver, ses meget let på min konto. Eller det der er tilbage af den..
Det er ikke fordi jeg vil lave min blog om til en modeblog (overhovedet! For hvor meget forstand er det nu lige jeg har på mode?) men vil alligevel lige vise jer hvad jeg har købt. Måske kan jeg så få lidt anerkendende nikke derudefra, for i sidste ende er det vel ok 😉 Og nå ja, så overtalte min veninde mig til at lave outfit-billeder fordi man ikke kan se nok på billedet bare af tøjet… Så det får i også lige fornøjelse af at se!

Mit nye tøj (se bort fra rod…)
Helt nyt outfit, inklusiv skoene
Igen, alt er nyt også skoene
Endnu et outfit – alt er nyt
Ny tøj + sko som jeg elsker <3
Nyt tøj <3
Mere nyt tøj!
Mine nye MAC-produkter

Tag jer ikke af diverse genstande i baggrunden, kaldet rod ala Julie. Så alt tøjet på alle billederne er nyt – også alle skoene. 2 af de 5 par er dog købt den weekend Franzi var her. Jer der kender mærket MAC ved også godt det var en meget dyr fornøjelse for mig at være derinde… Så lørdag var en meget indbringende dag materielt set, men ikke helt pengemæssigt… Til gengæld arbejdede jeg ekstra lørdag aften, så det hjalp da lidt! 
Idag, søndag, har jeg været til au pair møde. Egentlig var det ikke meningen jeg skulle have været med fordi det var umuligt for mig at komme derhen, og jeg ikke kendte nogen jeg kunne få et lift af. Heldigvis snakkede jeg med min områdeleder som fortalte at en af pigernes forlovede (ja de går lidt amok med at kunne få greencard herovre…) ville køre, så der maste jeg mig lige ind. Bogstaveligt talt… For det var en lille bil og 5 ikke alt for små mennesker. Men det var hyggeligt! Så med Ana og Tati (Brasillien) + forlovede (Amerikansk) og Holly (England) tog jeg til au pair møde i bjergene – vi skulle nemlig snowtube. Det var rigtig hyggeligt, bortset fra at det var direkte livsfarligt at kælke på de ringe der, flere af de andre au pairs kom til skade. Og hvis man også lige ser bort fra at vi stod en time i kø og kun fik prøvet to gange for 23$ :p Selvom det var koldt havde vi det sjovt i køen og fik snakket en hel del. Har ikke nogen billeder fra selve snowtubing (skal have fra Ana og Tati) men jeg har da lidt stemningsbilleder. Dem får i her:
billetten, så fint klistret på lynlåsen
Holly
Tati erklærer krig mod Holly
Tati sparker den kæmpe isklump mod Holly og ender med et
kæmpe blåt mærke på skinnebenet…
Køen da vi næsten er igennem første gang – og bakken
man snowtuber nedad i baggrunden, men svært at se

Det var rart at møde nogen nye mennesker, og Holly bor forholdsvis tæt på mig (i hvertfald i byen) så det kommer vi til at udnytte. Går en rimelig travl uge i møde med masser af træning, spisning med au pairs og en hvis little mans fødselsdag på lørdag. Godt at søndag står på afslapning og højst sandsynligt blogging! 

Nu vil jeg gå ned og nyde Superbowl Sunday, som selvfølgelig indeholder en masse chicken wings! Stay tuned everyone, lover at det bliver bedre.
Hugs and kisses

2

  • Hvor får man lyst til at tage på skiferie eller sådan noget, når man ser de lækre billeder! Og efter det kunne man godt bruge en god shoppe tur, det ser vildt luksus ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget underligt