Maryland og andet gøjl

Noget underligt

Er det virkelig allerede torsdag? Nå men det er vel en god ting at tiden går lidt hurtigt.. Imorgen går vi ind i februar, og så er der højest 207 dage til jeg står med fødderne i dk igen.. Og det skal i vide, fordi? Fordi jeg har haft nogen nederen dage hvor alt minder mig om Danmark. Selv regnen dufter af dansk regn, og så er det ikke sjovt længere. Jeg har ikke sådan rigtig hjemve, for det tror jeg ikke jeg kan få. Min hjerne ved bare godt at jeg ikke kan komme hjem før, så der er ingen grund til at spilde tid og kræfter på hjemve. Derfor har jeg nu alligevel en underlig følelse i maven. Specielt fordi jeg gik glip af verdens bedste lillebrors 18 års fødselsdag. Det er noget vigtigt, og jeg er træt af jeg ikke kunne være der. Det bliver ikke det sidste jeg går glip af, og dermed nok heller ikke sidste gang jeg har sådan en underlig følelse i maven…

Lige nu er alting lidt underligt. Sidste weekend var jeg jo stuck i Maryland så jeg kunne ikke lave noget spændende overhovedet. Til gengæld kunne jeg heller ikke bruge min løn, hvilket nok er godt nok. Kunne heller ikke bruge de ekstra penge jeg fik for ekstra babysitting, så min konto bugner. Ikke nok med det får jeg løn imorgen og skal babysitte ekstra igen lørdag aften. Rig? Det tror jeg nok. Det er vel positivt. Har ikke rigtig nogen venner (det lyder ensomt, og det er det egentlig også), og vores au pair meetings er enten underlige eller umulige at komme til. Nu får vi at se om jeg kommer til det på søndag, selvom det faktisk for en gangs skyld virker spændende. Og ja, så er den weekend gået. Og så er jeg halvvejs igennem mit ophold. Halvvejs igennem mit fravær fra venner, familie og ikke mindst alkohol (alkoholiker much). Alt er underligt lige nu. Måske ændrer det sig snart, måske ikke. Men på den anden side, underligt kan man leve med.

Underligt indlæg? Måske. Men så er det jo bare ligesom alt andet 🙂 I får lige nogle underlige men memorable billeder med (fra dengang jeg havde et liv). Håber i stadig har det godt.
Kærlighed fra USA

3

 • Synes det er ærgerligt at læse, at du næsten hver gang, du laver et indlæg, pointerer at du snart er hjemme igen – som om du gerne vil hjem. Det er ikke meget, du har gjort mig jaloux, for at være ærlig, for du virker så negativ omkring noget, der er en kæmpe chance.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kunne du vidst godt have valgt at skrive i en privat e-mail. Trin to kunne jo så være at slette hendes blog fra din favoritlinks

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må sige til det første billede: GENIAL FOTOGRAF! (jeg ved det er klassisk at sige, but i don’t care!). Det er så flot skrevet, sådan er det at være au pair. Man tænker på alle de ting, man går glip af derhjemme. Selvfølgelig vil man ikke hellere hjem, men derfor han man selvfølgelig lov til at savne dem. Endnu et flot indlæg, og jeg er stadig jealous!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maryland og andet gøjl