My secret obsession with...

Juleland

Som jeg før har nævnt er det lille hus i mosen godt pyntet op, og julestemningen er efterhånden helt i top! Her er et lille uddrag af pynten herhjemme:

Som i kan se ligger der allerede en god håndfuld gaver under det kunstige træ. Imorgen kommer det rigtige træ ind og bliver pyntet, som er tradition den 23. om aftenen. 
December er godtnok gået hurtigt i år, men jeg har også haft lidt mere at se til end normalt. Blandt andet forberedelse til mit nye eventyr og så har jeg været heldig at have en god del arbejde, som kontoen aldrig har noget imod i december… Jeg glæder mig rigtig meget til juleaften i år, fordi jeg ikke havde den traditionelle jul sidste år. I år bliver det bare mor, far, mine tre søskende, min brors forlovede og mig selv, og det bliver super hyggeligt!
Jeg håber i allesammen får en rigtig skøn jul og hygger jer med dem i holder af!
Mange julekram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My secret obsession with...