Mere glæde!!

Julen er reddet!

For nu er det endelig fastlagt at min dejlige søster kommer og holder jul med mig og min familie. (OK lød det lige mærkeligt at hun skal holde jul med min familie og det ikke er hendes familie – men at vi er søstre??)

Hun skal faktisk tilbringe en hel uge her i Philadelphia (og evt. andre steder) sammen med mig. Bedre julegave fås da ikke lige pt! Det er møghamrende dyre flybilletter denne gang, selvom det normalt er ret billigt at flyve mellen SF og Philly. Det gælder åbenbart ikke over julen. Så farvel 800$, men hej til søster den 22 december <3 (PS bidrag modtages med kyshånd ;-))

Mig og min dejlige søster <3
(Tyvstjålet fra Anjas blog, men havde ikke nogen selv)

I dag kan tiden kun gå for langsomt! For i aften tager de afsted og jeg skal være alene hjemme i tre dage 😀 Nu skal i ikke tro at jeg allerede er blevet træt af den her familie, men når man har været i USA i så lang tid og kun haft helt alene tid i 3 timer i streg, så har man altså brug for sådan noget tid, ligegyldigt hvor dejlig den familie man så er ved er! Så får vi at se om jeg bare skal chille på sofaen og fråde pizza hele weekenden eller om jeg skal ud og socialisere mig lidt. Forhåbentligt bliver det lidt af begge dele! 🙂 Nu skal jeg bare pakke alt W’s happengut (damn hvor jeg elsker det ord!), og hold nu op hvor skal der altså meget babytøj og bleer med til 3 dage væk… Hvis ikke jeg drukner, så ses vi nok på den anden side i løbet af weekenden!

Hugs and kisses

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere glæde!!