Outfit of the day #4

Barcelona! (Indsæt hjerte her)

Første dag i Barcelona er ved at være slut. Jeg havde besluttet mig for at tage hop on/hop off bussen som turist, og fortryder det ikke et sekund. Jeg har taget den ene rute idag, og tager den anden imorgen. På bussen kunne det godt være lidt køligt, men ligeså snart jeg gik rundt i byen var jakken altid åben. Selve busturen tog ca 2 timer for at komme hele vejen rundt, og jeg var kun af den to gange. Det var ved Sagrada Familia, hvor jeg også spiste frokost, og Park Güell. I Park Güell brugte jeg ca 2 timer på at nyde den smukke park, udsigten og solen. Jeg har selvfølgelig en hel masse billeder til jer på mit kamera, som i får når jeg kommer hjem. Da jeg kom tilbage til hostellet klokken 16:15 ville jeg lige lade min telefon op (da den var gået død ret hurtigt…), og opdager så at min lader er væk… Jeg spørger sådan nogen af de andre om de evt. har lånt den, men ingen kender noget til det. Og ingen af de andre gæster har iPhone. Jeg havde lagt den på min seng efter at have taget telefonen ud af laderen imorges, og nu er den altså væk. Stjålet. Der var to piger der tjekkede ud imorges efter jeg var gået, og alle siger de var mærkelige. Og jeg ved tilfældigvis de havde en iPad. Oh Well, så må jeg ud og anskaffe mig en ny lader. Heldigvis er det kun selve ledningen, som ikke er så dyr, og den var løs i stikket i forvejen. Der ligger heldigvis også en MACstore 200 meter nede af gaden. Men det betyder altså også i ikke får nogen billeder i det her indlæg (har alligevel kun et par billeder på telefonen), forhåbentligt læser i indlægget alligevel :p

I aften står den først på køb af lader, en gåtur langs strandpromenaden og så the Magic Fountain show på Plaza de Espanya. Imorgen står den på den anden busrute som indebærer Monjuïc Mountain, barrio quarter, Camp Nou og World Trade center. Søndag er jeg lidt i tvivl om hvad jeg skal: enten zoo,  aquarium’et eller Montserrat hvis det ikke er for dyrt. Nogen der har erfaringer med noget af det de gerne vil dele ud af? Hvor meget jeg end gerne vil shoppe, så er der altså bare ikke plads i håndbagagen hjem… 
Love from Barcelona <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #4