Morgenmad

Santander

Jeg er lige kommet hjem fra Santander. Det var ikke verdens mest vellykkede tur, men i får alligevel lidt. 
Fredag hentede jeg børnene fra skole, vi gik hjem og de skiftede til almindeligt tøj hvorefter vi tog afsted. Santander er 4 timer væk i bil fra Madrid. Grunden til at vi skulle derop var fordi min værtsmor havde et møde med nogle arkitekter angående et andet hus de er ved at sætte i stand ved siden af det de allerede ejer (det er min værtsmors far og hans bror der ejer begge huse). Bilturen var ikke så slem som jeg havde frygtet; jeg læste, spillede spil på ipaden og nød udsigten. Vi ankom klokken 21:45, fik proppet mad i mig og ungerne (min værtsmors fars brors søn og hans kone og to børn var også med), og så tog forældrene ud og jeg havde alle 5 unger alene. Heldigvis var det snart sengetid og så var det slet ikke så slemt. Lørdag morgen gav jeg mine børn morgenmad og jeg tog derefter alle ungerne med ud på en gåtur til et område hvor der er en lille zoo i en park. Vi var dog kun lige ankommet til parken (en kilometer væk) da min værtsfar og de andre ungers forældre ankom i bilen. De ville alligevel gerne kigge med. Da vi er kommet et godt stykke ind i parken står det så ned i stænger. Og jeg har bare sommerjakke på og er seriøst gennemblødt på 3 sekunder. Vi må dog stadig gå tilbage til bilen, klemme 9 våde store og små mennesker og en hund ind i en 6 personers bil. Mareridt! Tilbage i huset går der sådan ca 5 minutter og min værtsfar og de andre børns forældre siger “vi ses”, og de er væk før jeg når at spørge hvad de skal. Der står jeg så med 5 våde unger hvoraf to af dem ikke er mine, de smider vådt tøj til højre og venstre og larmer afsindigt meget. Nå, jeg må jo rydde op, finde tørt tøj og isolerer mig så på badeværelset i badekarret i brændende varmt vand. 2 timer senere kommer de alle hjem (inklusiv min værtsmor der havde været til møde) og råber at vi skal ud og spise frokost. Vi tager et sted hen hvor mine værtsforældre kompenserer for dagen med en kæmpestor entrecot bøf som smager pisse godt. Og koster 45€. Men det var jo deres problem 😉 Da vi har spist bliver jeg igen udnyttet og sendt hen til iskiosken med alle børn mens forældrene slår mave. Og lige meget hvor lidt man tror på det at det er sandt, så kunne jeg jo bare ikke bevise at de andre børns forældre ikke havde sagt at de godt måtte få 4 kugler hver, også drengen på 5… Nå men de spiser is og vi går hjem og henter hunden og går en tur på stranden for det regner faktisk ikke på det her tidspunkt. Det gør det så 5 minutter senere, men hvad fanden… Vi går en tur på ca 4 km hvorefter mine værtsforældre tager mine børn og den ældste af de andre med hen og spise churros (ja jeg ved godt de spiser meget…), mens jeg går hjem med de andre og går igen i badekar. For anden gang den dag fryser jeg røven ud af bukserne efter at være gennemblødt af regn. Jeg laver pasta til aftensmad og får lov at gå tidligt i seng. Søndag morgen laver jeg morgenmad til mine børn, og så tager vi hjem. Vellykket weekend? Det er vist så meget sagt. Men tiden gik i det mindste stærkt 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad