Lidt af hvert

Næsten ovre!

Så er weekenden næsten ovre! Det er simpelthent gået så stærkt, en eller anden må have hørt mine bønner fra sidste indlæg! 

Fredag aften gik med at jeg var alene med børnene på skift imens min værtsmor havde lidt kvalitid med dem hver for sig. Klokken 20:30 havde jeg fri, og klokken 21 mødtes jeg med Amber på TGI. Vi spiste lækker mad, drak sangria og vin, og snakkede latterligt meget! Haha
Kom halvsnaldret hjem klokken 00.. Lørdag morgen skulle jeg have ungerne klar klokken 10, og så smuttede de allesammen. Jeg mødtes med Amber klokken 11 og vi tog ned til sol, kiggede på butikker, spiste vores første McD her (som faktisk er ganske udemærket!), spiste is, gik rundt på Plaza mayor og sad og kiggede på mennesker i et par timer ved springvandet. Vi havde det egentlig godt. Kom hjem klokken 17, så en film og faldt i søvn. Klokken 21 badede jeg pigerne og så gik jeg i seng igen. Idag har jeg hygget med lola mens de andre var i kirke (som altid om søndagen), så skulle vi i klub hvor vi havde frokost med igen. Vejret var skønt med 22 grader og jeg fik en lur i græsset. Vi blev hentet klokken 16 og nu har begge pigerne veninder på besøg og jeg vil se en film. I aften skal jeg bare give dem et bad og noget mad og så er weekenden ovre! Hurra hvor lækkert. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt af hvert