Posing in Cardiff

Megaday

Om søndagen da jeg var i Wales var vi til megaday. Megaday er en dag der blev lavet efter at en fyr med efternavnet Mega, som var i et lokalt band, døde af kræft. Hele dagen foregår lidt ligesom grøn koncert, men i stedet er det lokale bands der optræder. Det er selvfølgelig ikke nær så stort som grøn, det hele er meget lokalt. Så drikker man sig fuld, hører lidt godt musik og nyder selskabet. Og så går al overskuddet til kræftforskning. Her er lidt lækkerier fra dagen!

IMG_0727.JPG

IMG_0699.JPG

IMG_0712.JPG

IMG_0692.JPG

IMG_0740.JPG

IMG_0738.JPG

IMG_0739.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Posing in Cardiff