Lidt om at være irriteret på sit fitnesscenter og ikke magte at komme igang igen

Kender I det #2

Kender I det, når man falder over en virkelig god serie, og man bare virkelig ikke kan slippe den, før man har set alle afsnittene…? Come on, det ved jeg I gør! I de har dage er jeg faldet over serien Awkward. Igen… Sidst jeg så den var der nemlig kun udkommet 2,5 sæsoner, og nu er der udkommet 3,5! Så jeg måtte selvfølgelig lige se HELE serien forfra for at kunne følge ordentligt med… Den er lige tilpas piget og kærlighedsagtig til, at man kan både grine, græde, blive misundelig og føle rigtig, rigtig meget med dem. Okay, jeg indrømmer, måske er den lige i overkanten piget og kærlighedsagtig, men ikke til en som mig! Jeg er måske lidt (meget…) en sucker for kærlighed i lange baner – om den er ulykkelig eller lykkelig kommer ikke så nøje. Men shit jeg har været misundelig på hovedpersonen med alle de lækre drenge hun har været kærester med!

I starten var jeg klart team Jake, men nu er jeg team Matty all the way!

awkward

 


Følg JulieValsby Blog på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om at være irriteret på sit fitnesscenter og ikke magte at komme igang igen