Jeg er Faxe kondi booster fan - er du?

Ugen der gik i motion og mad #2

Jeg er virkelig ked af at de her indlæg har været så rodet, det var slet ikke min intention fra starten af. Jeg troede virkelig på at det kunne blive godt. Det satser jeg på det stadigvæk kan, specielt pga. det faktum at jeg, indtil jeg starter på studiet i februar, vil gå så meget op i kost og motion som muligt. For min egen skyld selvfølgelig.

Startvægt; 99,2
Slutvægt; 99,3 (HVOR ER DET FUCKING ØV!)
Startmål; mave =119, numse = 123, bryst = 106, lår = 71, arm = 33,5
Slutmål; mave=118, resten er det samme

Mandag;
Jeg er stadig i Wales og det gør altså virkelig ikke noget godt for mig. Vi var til Megaday igår og jeg er med nød og næppe sluppet udenom tømmermænd, så i det mindste behøver jeg ikke fråde chips, chokolade og McDonalds. Til gengæld fik jeg lavet mig to lækre boller med ost og salami, så det er da vist heller ikke noget at råbe hurra for…

Tirsdag;
Jeg stod op klokken 4:00 i morges fordi jeg skulle med et tidligt fly. Føj jeg hader at stå op midt om natten. Da jeg havde mellemlanding i Schiphol kunne jeg ikke dy mig for at købe en plade Milka chokolade. Shit det smager godt! Virkelig, virkelig yndlings chokolade. Så det blev min morgenmad… Good choice der. Da jeg endelig var hjemme i gode gamle Aalborg faldt jeg omkuld i sengen og sov det meste af dagen. I det mindste bliver man aldrig rigtig sulten af ikke at lave noget. Jeg lavede tunsalat til aftensmad. Min mors version. Som er til at dø for!

Onsdag;
Idag er jeg blevet enig med mig selv om at det der tidlig studiestart vist ikke bliver til noget alligevel. DERFOR har jeg besluttet at jeg skal være den hotte nye studerende, når jeg starter i februar. Det er vist lidt af et projekt… I det mindste fik jeg meldt mig ind i fitness til aften! Pitabrød til aftensmad; not bad at all.

Torsdag;
Første morgen i fitness! I bund og grund har jeg ikke så meget forstand på fitness, så jeg besluttede mig for at jeg vil købe en startpakke, hvor de laver et træningsprogram til mig som hjælper mig med de områder jeg helst vil forbedre. Jeg nåede bare ikke lige at få fat i en til at bestille tid hos.. 20 min. cardio og en times styrketræning. Det skal nok blive svært at komme ud af sengen imorgen! Jeg leder stadig efter den perfekte morgenmad til mig, det er simpelthent det værste måltid på dagen. Flæskesteg til aften.

Fredag;
Op at træne igen! Det var slet ikke så svært at komme ud af sengen, så jeg sørgede for at give den bundgas idag. Og allerede senere på dagen havde jeg bevægelsesbesvær… ALLE mine muskler kunne mærkes – og den eneste sætning jeg har hørt idag er vist; “det er da rart at vide at man lever”. NEJ jeg synes faktisk ikke det er rart. Måske i sidste ende, men stensikkert ikke lige nu. Jeg købte en protein shake efter træning, som er virkelig god. Af en eller anden mærkelig grund får jeg bare dårlig samvittighed af at drikke den – måske fordi den smager af chokolade, eller måske fordi den egentlig rummer ret mange kalorier? Man hvad gør man ellers? Mor skruede op for charmen med aftensmaden så den stod på lækker marineret kylling og skøn salat. Og amarone dertil. Det er hun nemlig blevet fan af!

Lørdag;
Idag har den ikke stået på træning for jeg har været på arbejde i 10 timer. Så den stod på frokostbuffet til eftermiddag, eftersom vi først kan spise efter buffeten lukker klokken 15. Det gode ved det er, at man så ikke er sulten til aften og dermed kun indtager to måltider. Det dårlige er, at man spiser fiskefileter, tarteletter, frikadeller og kage i spandevis…

Søndag;
Jeg var på vægten til morgen og selvom jeg synes jeg har været ret god i den her uge, så det ikke godt ud. Det er dét jeg hader så meget ved at træne. Alle siger man skal styrketræne for at se resultater fordi cardio ikke er sådan vildt godt. Men bare jeg styrketræner et par gange på en uge synes jeg at vægten flyver til vejrs. Dét kan altså godt slå mig lidt ud. Jeg har stadig ikke fået bestilt den startpakke fordi personalet aldrig er der når jeg er. Jeg håber sådan at de kan hjælpe mig med det. Jeg valgte alligevel at tage op og straffe mine muskler, og så prøve at spise godt resten af dagen. Det gik bare ikke så mega godt, for jeg endte i pasta til aften. Pokkers! Så må vi se hvad vægten siger imorgen. Øv hvor jeg hader det tal!

Ups and downs;
Jeg er overbevist om at den her kategori kommer til at fylde mere, nu hvor jeg begynder at træne. Det er mega nedtur at jeg altid tager på når jeg træner. Automatisk spiser man vel også mere fordi man bliver mere sulten når man forbrænder så meget, men jeg synes bare stadig ikke det er fair. Så vil jeg da hellere lade være med at træne og så tabe mig – for det er jo ren winwin. Jeg ved jo bare godt det ikke er sådan det burde fungere. Noget må jeg gøre galt. Jeg starter i hvert fald den her uge med rimelig nedtur på, jeg håber virkelig at det ændrer sig på mandag!

Så jeg har taget 100 gram på. Det kunne vel være værre, taget den forfærdelige (madmæssigt, that is) uge i Wales i betragtning. Til gengæld har jeg jo bare trænet 3 gange i den her uge, og virkelig spist sundt, de dage hvor jeg ikke gik på vægten. Igår, søndag, blev jeg bare irriteret og endte derfor med en ordentlig portion pasta til aften. Bare tanken giver mig kvalme, så meget spiste jeg! Jeg må virkelig sætte bånd på mig selv, og så kun veje mig hver mandag. Det andet giver mig unødvendig hovedpine! Jeg skal altså have fat i en træner imorgen så jeg kan få snakket og lagt et ordentligt træningsprogram. Jeg ved godt, at nu hvor jeg vil til at gå noget mere op i træningen, så er det mine mål og ikke min vægt jeg skal fokusere på. Og der er da røget en cm om maven, et eller andet sted indenfor de sidste to uger, så måske skal jeg tage det som noget helt vildt positivt og lade mig motivere af det? I sidste ende er det jo udseendet og ikke tallet det kommer an på – men når det så er sagt, så er 99,3 kg stadig alt ALT for meget. Angående det dér jeg skrev for to uger siden, med at jeg er gået på 5:2 kuren, så holder den ikke. For det var før jeg valgte at træne meget at jeg besluttede mig for det. Og det duer ikke at træne de dage man faster. Men jeg gider heller ikke have fastedage i weekenden, som generelt bliver de dage jeg ikke kommer op at træne pga andre ting jeg skal. Så det er ret meget lose-lose, derfor har jeg droppet det. Men jeg tror stadig på, at den livsstil er god, for dem der ikke har så meget tid til at træne.

Jeg beklager det billedetomme indlæg, men fatty her har så svært ved at holde sig fra mad i lang nok tid til, at der kan tages et nogenlunde lækkert billede. Så jeg har ikke formået at tage et eneste billede af noget mad jeg har spist i den her uge. Ikke engang et klamt et, som jeg bare ikke kan få mig til at lægge op. Sorry! Til gengæld har jeg så et klamt et fra ugen før, fra om lørdagen hvor vi havde carb day i Wales. Jesus hvor var vi klamme, haha! (Vi var altså 5 piger, til vores forsvar!) Jeg glæder mig til mandag hvor resultaterne forhåbentligt er lidt mere positive!

carbday

 


Følg JulieValsby Blog på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er Faxe kondi booster fan - er du?