Det er svært at spise sundt når...

Ugen der gik i motion og mad #3

Det bliver lidt anderledes fra nu af – jeg skriver ikke på samme måde “dagbog” om aftenen længere, jeg er nemlig begyndt på noget nyt. Men forbered jer på et positivt indlæg!

Vi starter med vægten som altid;
Startvægt; 99,3
Slutvægt; 98,3 (!!!!)
Start mål; mave=118, numse=123, bryst=106, lår=71, arm=33,5
Slut mål; bryst=104, lår=70

Som i kan se på både vægt og mål er det gået pisse godt i denne uge. Nok er jeg ikke helt tilfreds med HVOR jeg taber mig, men jeg har tabt mig, så intet kan slå mig ud! Jeg starter den her uge ON FIRE!

Mirakelkuren som jeg omtalte igår er følgende; TÆL DINE KALORIER, og gør det ordentligt! Jeg er, fra i torsdags, begyndt at bruge appen myfitnesspal hvor jeg skriver alt ind jeg spiser, og den motion jeg dyrker på cardiomaskiner. Appen er så smart at man kan indstille den med højde, vægt og køn, og hvor meget man gerne vil tabe om ugen. Jeg har sagt at jeg gerne vil tabe 1kg om ugen, hvilket betyder at jeg må indtage 1480 kalorier om dagen. Hvis jeg så dyrker motion må jeg indtage mere. Holder jeg så det, bør jeg tabe mig 1kg om ugen. Det er jo resultatet fra den her uge, endda selvom jeg først startede torsdag. Hemmeligheden bag det er, at jeg hver dag har plus på kontoen – altså at jeg indtager mindre end de 1480 kalorier. Eller, det gør jeg ikke, men jeg træner stortset hver dag og indtjener jo så flere kalorier. Det er virkelig en motivationsfaktor at kunne se en forskel på vægten HVER dag.

Hvad mener jeg så med at du skal tælle dine kalorier ordentligt? Jeg har brugt appen før. Det var da jeg boede i USA. Der synes jeg virkelig ikke at det virkede og jeg var mildest talt skuffet over den. Men det viser sig at jeg ikke har gjort det ordentligt! For at kunne stole helt hundrede på dit kalorieforbrug skal ALT du spiser vejes. Kan jeg ikke gøre det (det kan være svært med aftensmaden hvis det er “blandingsmad” og ikke bare rene produkter), så sørger jeg altid for at overdrive lidt. Hellere det end at blive sur på både app og vægt dagen efter. Specielt er det godt hvis det man spiser har en stregkode; så kan man bare lige scanne madvaren i appen og få det præcise kalorieindhold for lige netop det man spiser. Se dét er fandme smart! Jeg er jo så priviligeret her det næste halve år, at jeg kan veje alt udenom aftensmaden, fordi jeg spiser stortset alle måltider hjemme. Det har virkelig hjulpet mig!

Et lille udpluk af hvad jeg har spist den sidste uge;

IMG_0812.JPG

IMG_0810.JPG

IMG_0811.JPG

Madmæssigt har det været rigtig godt den sidste uge, men jeg er bange for at jeg snart løber tør for ideer. Det er ofte det der sker, her en uge eller to inde i et godt forløb. Jeg tillod faktisk mig selv at spise en durum fra et pizzeria igår, men jeg dyrkede så meget motion at jeg alligevel formåede at tabe mig 200g. Det er altså rart at få bekræftet at hvis man virkelig arbejder for det, må man godt belønne sig selv lidt. Det får jeg klart brug for undervejs!

IMG_0814.PNG

IMG_0815.PNG

Her er lige et par eksempler på morgenmad (er blevet åndssvagt meget fan af vandmelon!), frokost og et mellem måltid. Havde virkelig lyst til frugtsalat, og der er åbenbart ret mange kalorier i sådan noget. Men det smagte virkelig godt! Jeg kan så fortælle at det tager lidt længere tid at lave mad når man skal veje det hele sådan :p

Jeg går virkelig, virkelig positivt ind i den her uge. Så længe jeg ser resultater på vægten hver morgen (hvis jeg vel at mærke ved at det bør jeg – ikke hvis jeg faldte i et frådehul dagen før. For det sker altså også!) er jeg ret overbevist om at jeg har fundet mirakelkuren for mig. Jeg kan slet ikke lade være med at tænke på, at jeg kan tabe 4 kg om måneden! Så er jeg jo under 90 til jul! Ej, må hellere lade være med at sætte forventningerne for højt op… Der skal også være plads til chokoladejulekalender til den tid jo!

Jeg håber ikke i har noget imod at jeg har ændret lidt i indlæggets jargon – hovedpointen er vel at jeg fortæller om ugen der gik! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er svært at spise sundt når...