Tattooooo

Velkommen hjem!

Uha, har fundet ud af at der faktisk er nogen der læser med, så må hellere til at være lidt mere pålidelig hvad indlæg angår! Det er altså mit sommerforsæt fra nu af (kan man ikke godt have sådan et??)

Min skønne søster kom hjem fra USA onsdag, og det har været super hyggeligt at have hende hjemme. Det er meget underligt at sidde 5 omkring bordet nu og rent faktisk have en søskende hjemme, eftersom min lillebror er long gone det meste af tiden….

Hun ankom i Aalborg lufthavn klokken 17:25 hvor der var en lille velkomstkomite til hende. Efterfølgende tog vi hjem for at grille og hygge, hvilket som altid var vildt lækkert! De seneste dage har hun døjet med borgerservice, pas, mobil osv, det skal jo desværre også til… Nu er hun så småt ved at være faldet til igen og håber på at få sig et lille job så hun kan tjene lidt gysser. Ellers chiller hun bare lidt rundt, spiser noget velkendt ikke-jødisk mad i huset og bare hygger sig.

En tårevædet men glad velkomst! 
Vi er glade for at have dig hjemme Anja :-*
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tattooooo