Bandera, The cowboy capital of the world

Sidste dag i San Antonio….. eller

Øv øv øv. Orkanen Sandy har hermed ødelagt mit humør. Eller, det gjorde den, som I nok kan gætte, igår aftes. Jeg fik nemlig en email fra flyselskabet om at mit fly til Philadelphia var aflyst pga. vejret. Jeg skal lige love for at de tager sorgerne på forskud, hva?? Jeg ved ikke hvor mange af jer der har hørt om “The Frankenstorm” også kaldet Sandy (Frankenstorm fordi den rammer på halloween, ca), som har hærget øerne syd-øst for USA (Hawaii, Cuba, Jamaica osv) og allerede dræbt mindst 60 på sin vej. Den bevæger sig nu opad østkysten, med en del ødelæggelser i baggagen. Den er målt til at være den værste orkan på østkysten i 40 år og der bliver spået 400 mm regn i Philadelphia, og andre steder, som kan oversvømme en del: især hvis de ikke kan holde styr på vandstanden i floder, osv.

Well, dette betyder at jeg, som det ser ud lige nu, først flyver på onsdag i stedet for. Man ved dog ikke om stormen er ovre til den tid, så måske bliver det fly også aflyst… Min nye værtsfamilie valgte bare at booke en ny billet til hurtigst muligt, således at, hvis det kan lade sig gøre, jeg kommer snarest. For de har virkelig brug for mig! Nå, men det ændrer ikke på at jeg ikke har særlig meget lyst til at bo her mere, og at de faktisk heller ikke har plads til mig da Sara’s forældre kommer og skal sove på “mit” værelse. Derfor forlader jeg stadig denne familie imorgen, og skal så bo hos min områdeleder indtil jeg er godt placeret på et fly til Philadelphia (med stop i Houston). Det er rigtig sødt af hende at lade mig bo ved hende og bare give mig lov til at få slappet af de her dage. Det bliver meget underligt med flere dage uden arbejde, for jeg har jo heller ikke arbejdet hele weekenden. Så det bliver minimum (men forhåbentligt kun…) 4 dage i streg at jeg ikke har arbejdet..

Idag har jeg haft super hyggeligt besøg af søde Josephine. Hun er en dansker som jeg kendte en smule i forvejen som er au pair i Florida – lige nu “bosat” en måned i Houston pga. hendes værtsfars arbejde. Så hun var så vildt sød at køre lidt over 3 timer for at være sammen med mig i 5 og derefter køre hele vejen tilbage igen! Jeg nød dagen hvor vi bare sad forskellige steder og snakkede 🙂 Resten af aftenen har jeg så brugt på at få det hele til at passe i mine tasker, så jeg kun havde brug for en kuffert. Det startede med at se ret lyst ud, så kom jeg i tanke om noget tøj der hang til tørre, så så det pludselig meget sort ud…. og så endte det heldigvis med at se nogenlunde dunkelt ud til sidst 😉 Jeg tror min kuffert vejer det den må, og så med to håndbaggager som er tilladt, så tror jeg skam det fungerer! Nu er jeg endelig færdig med at gøre rent også, og nu glæder jeg mig bare til at Rosemary kommer og henter mig klokken 9 imorgen.. Jeg kan bare ikke overskue flere spydige kommentarer herfra denne husholdning, og jeg var bare så klar på at starte mit år rigtigt! Men gode ting tager tid 😉

Jeg har egentlig ikke nogen billeder at lægge ind… For dårligt altså! Men så må i undvære, lige denne ene gang.
Håber i har det skønt!
Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bandera, The cowboy capital of the world