Dedikeret til mine piger!

Hverdag i Philly

Så er der kommet en lille smule ro på hverdagen i hjemmet i Philly. I dag da jeg havde W ude i barnevognen gik vi til en anden park – som lå lidt længere væk end først lige antaget :p Derfor fik jeg altså også set lidt mere af Philadelphia og fandt bl.a. en 7/11 som altså virker dansk for mig! Jeg fandt også ud af hvor der lå en metrostation, men det er sikkert ikke den der er tættest på mig. Det endte altså med at jeg gik 6,5 km med den barnevogn, det var altså ikke planlagt 😉 Dagen i dag forsvandt godtnok meget hurtigt, og lige nu sidder jeg bare og hygger med European Music Awards og sugar, imens C er ude og hente champagne! (Til hvad finder i måske ud af en anden god gang – bare rolig, det har ikke noget med mig at gøre). Der står pizza på planen til aftensmad og ellers bare råhygge som sædvanligt i det her hus.

Penn Treaty Park
Udsigt fra parken
William Penn
Hygger med sugar!

Skal være helt alene hjemme i weekenden fra torsdag aften til søndag (selvvalgt!). Glæder mig til pleje af mig selv, og så forhåbentligt lidt hygge med nogle nye venner. Men nu får vi at se! Det betyder så også at jeg skal kokkerere for første gang siden jeg ankom, det skal nok gå galt….

Vi ses allesammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dedikeret til mine piger!