Thanksgiving frokost

Thanksgiving forkælelse!

Det der Black friday er farligt.. Men skønt 😉 jeg gik på jagt efter en iPad som jeg har ønsket mig længe og specielt siden min søster købte en. Jeg var parat på at skulle vente i evigheder og kæmpe en brav kamp for at få fingrene i en! Sådan skulle det dog ikke være for der var rigtig mange ekspedienter i butikken og jeg gik derfra 15 min senere med min lille skat <3 En hvid iPad med retina display der skal følge mig overalt fra nu af. JEG ER IN LOVE! Det betyder også at min Apple Collection endelig er fuldendt, så jeg er en glad (og til dels fattigere) pige nu. At jeg sparede $120 på iPad og cover betød jo selvfølgelig at jeg kunne bruge de penge et andet sted 😉 Så det gjorde jeg – hej h&m butik, farvel penge. Jeg styrede mig dog, så brugte kun $100 derinde men sparede også $80 der. Hurra for black friday! Totalt god dag 😀

Resten af dagen står på hygge med min nye iPad, netflix og gode rester! Imorgen skal jeg i bio med C og se twilight Breaking dawn part 2 🙂 (igen, ssh!) Senere skal jeg nok få skrevet thanksgiving indlæg men har ikke billederne her.

3 jakker og en langærmet fra h&m

Håber i har det godt!! Mange kram
Ps. Nogen der er overrasket over farven på mit cover?? Nå ikke… Hihi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thanksgiving frokost