Happy birthday little man

Lige nu og siden sidst

Så er det allerede 10 dage siden jeg sidst skrev – tiden går sørme stærkt! Lige nu er C på sygehuset og skal snart opereres, hvilket betyder at de næste uger bliver meget hårde for mig. Hun skal være på krykker i 4-6 uger (alt efter hvilken operation de vælger at lave på hende) og kan derfor slet ikke løfte eller være ansvarlig for W, som har det med at bevæge sig ret meget. Indtil næste fredag skal jeg altså arbejde hver dag lige så meget som J gør (= 11-12 timer om dagen), hvor J så kører C, W og mig ned til C’s forældre i Maryland hvor vi skal være indtil onsdag den 13 marts, for at C’s forældre kan hjælpe (desuden har de også færre trapper i deres hus), da jeg ikke må arbejde så meget. Vi kører så hjem onsdag og torsdag ankommer mine forældre og bedstemor, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til!! I Maryland bliver det nok to meeeget kedelige uger da jeg ikke kender nogen andre au pairs, men C’s far er pensionist så C vil overtale ham til at tage os nogen steder hen, har blandt andet hørt rygter om vi skal til Washington aquarium. Men nu får vi at se!

Siden sidst har jeg: hygget mig gevaldigt med Ana og Holly på cheesecake factory og spillet glowgolf, som var en anderledes men hyggelig oplevelse! Det har også været valentinsdag som de tydeligvis går mere op i herovre end derhjemme! fik det sødeste kort af min valentine, og spiste lækker lækker mad til aften.
Har også trænet røven ud af bukserne og ellers bare slappet af og ordnet nogen små ting (feks fået farvet mit hår, endelig!!). Den her uge har jeg kun ca 35-40 timer da næste uge bliver meget overtid, så har slappet en del af her mandag og tirsdag. Skal måske ud at spise med Holly i aften hvis C har det godt når hun kommer hjem, og ellers står min weekend nok på bio og dansk selskab! Det skal nydes da jeg nok ikke ser nogen af dem i 4 uger pga Maryland og besøg hjemmefra. Håber de stadig vil kendes ved mig bagefter 😉

Xoxo gossip girl (ej jeg driller, men det har jeg set rigtig rigtig meget på det seneste, så det var oplagt at skrive…) ses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy birthday little man