Siiiiims

Tattooooo

Wuhu!! Endelig oprandt dagen hvor jeg havde min tid hos tatovøren. Igår fik jeg udsmykket min højre fod med et motto jeg prøver at leve efter. Er super glad for resultatet! Det gjorde hammer ondt, specielt den øverste del mod anklen, og jeg er min søde veninde Lise evigt taknemmelig for at tage med og lade mig kradse hendes hånd op. Når jeg ser tilbage på det nu kunne jeg sagtens tage smerten tyve gange mere for samme resultat! 

Imorgen er dagen hvor min dejlige søster kommer hjem efter sine 12 måneder i USA. Er vildt stolt af hende og glæder mig til at have hende hjemme lidt, inden hun tager afsted igen for at studere i San Francisco. Kommer til at savne hende så meget!! Men det lader jeg være med at tænke på nu, nu skal jeg bare nyde hendes selskab inden hun smutter. 
Vi ses snart, har et par indlæg klar til jer efter arbejde idag 🙂
Xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siiiiims