Busy week!

Vacation!

Har haft lidt problemer med bloggen, når jeg skrev indlæg forsvandt de bare når jeg ville udgive dem. Derfor har den stået lidt stille. Har ellers masser at skrive om! Som i nok har hørt er der dumme dumme uroligheder i Egypten. Det har betydet at min ferie til Egypten med Lise måtte aflyses og vi skulle finde noget andet. Efter en enkelt dags surhed og en nat hvor vi sov på det begyndte vi at kigge på andre muligheder. Vores krav var godt vejr og all inclusive, men vi havde selvfølgelig også et budget at følge. Valget faldt derfor på Gran Canaria, hvor vejret desværre er lidt ustabilt pga øklima. Men er det helt slemt må vi drikke os fulde i vores all inclusive drinks 😉 vi skal afsted den 21 oktober i 2 uger og vi glæder os SÅ meget!! Bare til afslapning, hygge, sol, drinks, god mad og nye oplevelser – og så sammen med en fantastisk veninde 🙂

Hotellet hedder Hotel Mogan Princess og ser så lækkert ud;

Uuuh hvor vi glæder os! Jeg glæder mig også meget til at skulle blogge dernede fra 🙂 
xoxo

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Busy week!