Spejder Masterchef

Århus din dejlige by

Var i Århus igår med Lise, for at besøge en veninde som er flyttet derned for at studere. Jeg har aldrig tilbragt særlig meget tid i Århus, men hold nu op hvor er det en dejlig by. En dag vil jeg altså også op i Aros og se regnbueudsigten og til jul vil jeg gerne en tur i den gamle by. 

Vi var rundt i gågaden og kigge lidt og spiste efterfølgende en is på suppestegogis cafeen. Vi blev enige om at det nok var sidste dag i år man kunne sidde udenfor og spise en is, så det nød vi i fulde drag. Jeg fik købt en lille smule, vi var blandt andet i Moss Copenhagen som jeg er helt vild med. Tingene er så fine og til en fabelagtig pris. Jeg købte et par solbriller som jeg manglede til ferien. Vi var også i magasin hvor jeg endelig fik investeret i min første Chanel neglelak som jeg har cravet længe! 
Neglelakken er 533 april som er en fin bordeaux farve. Læbestifterne er nye fra rimmel og super fugtgivende som virkelig er en nødvendighed for mig! De er farverne ‘125 to nude or not to nude’ og ‘180 vintage pink’. Er blevet ret vild med læbestifter for tiden, har efterhånden en god samling!
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spejder Masterchef