Weekenden

Hvad udsalg fører med sig…

Tirsdag eftermiddag brugte jeg lidt tid sammen med Marie. Hun viste mig alle de gode shoppingsteder i Madrid downtown, som jeg har ventet meget spændt på at se! Hun viste mig blandt andet hvor jeg kunne finde en MAC cosmetics som jeg har ledt efter – så her blev der brugt lidt penge. Vi var inde i en virkelig mærkelig alt mulig butik. Det er som om der er forskellige afdelinger i butikken, som jeg skal have kigget nærmere på. Der er f.eks. en mærkevare sko afdeling, dyr smykke afdeling, t-shirt med mærkelige/sjove prints afdeling og så er der en discount/mærkelige ting afdeling hvor hun viste mig et kort som hun har snakket om. Det er et verdenskort (fåes i to størrelser) i en slags plastik, hvor verden er helt guld. Det guld kan man så skrabe af de steder hvor man har været. Det er lidt cool.

Der var blandt andet også en solbrille afdeling derinde, og vi kom til at snakke om at vi godt kunne tænke os et par Ray-Bans hvis vi engang fik råd. Tilfældigvis går vi så forbi Sunglass Hut 5 minutter efter, hvor vi lige kigger ind til udsalget. Jeg falder ret pladask for et par Ray-Bans som altså også ender med at komme med mig hjem. ups. Men jeg er godt tilfreds med købet til den fine sum af 57€ – altså under halv pris!

Madrid, du er så god ved mig <3
Glæder mig til at se hvor god Barcelona kan være ved mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden