Om at glemme at skrive de indlæg der potentielt kunne blive gode

Apropos shopping

Som jeg skrev i indlægget igår, så er jeg lidt vild med at shoppe. Nedtur ved det er bare, at jeg kropsmæssigt ikke er hvor jeg gerne vil være, og flot tøj klæder mig derfor ikke så godt som slanke piger.

Anyways, da jeg fik løn den anden dag kunne jeg alligevel ikke lade være med at besøge den lokale tøjbutik (og her snakker jeg en lille en i Aabybro der forhandler only, vero moda, soya concept osv), og med mig hjem fik jeg denne fine efterårsjakke. Størrelses mæssigt er den desværre lidt mærkelig – jeg har købt en str L men den kan ikke lukkes så det ser pænt ud. En str større var bare alt alt for stor – så jeg satser på akut vægttab her inden efteråret starter!

IMG_0414-0.JPG

I aften skal jeg på arbejde på kroen i blokhus. Vi har et selskab som har bestilt 8-mands orkester til at spille, så jeg tror der bliver godt gang i den. Når nok ikke at få sovet inden jeg ved 8-tiden imorgen tidlig smutter til dåben af min kusines datter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at glemme at skrive de indlæg der potentielt kunne blive gode