Hvad er der med de der sko der?

Point of no return

Første indlæg fra Madrid! 

Ankom med flyveren 12:10 til et solrigt Madrid. Blev hentet af værtsfar og værtsmor, da ungerne er i skole. Efter en lille køretur (vel 15 min), ankom vi til det der skal være mit nye hjem. Det ser meget fint ud udefra og har en venlig bestyrer der holder skansen. I lejligheden er det dog ikke over fint, men indretningen er meget personligt præget. Mit værelse ligger bagved køkkenet, et stykke væk fra de andre værelser og stuer. Optur: ikke så meget larm. Nedtur: nettet rækker ikke ret godt. Har heldigvis eget badeværelse hvilket er mega optur! 
Jeg blev vist rundt, vi spiste frokost og nu er der siesta. Som de selv siger: de arbejder ikke efter frokost så de er priviligerede nok til at holde det – så de gør det. Men jeg er sikker på det bliver rart med noget tid hvor man faktisk er helt undskyldt at lukke sig inde på værelset! De har rengøringsdame hver dag fra 8-18. Er spændt på at se hvad hun kan bruge så meget tid på om ugen! So far har jeg set hende rydde op efter aftensmaden igår, ordne vasketøj (hvor vasketøjssnoren btw er udenfor mit vindue så det skal hun ordne herinde fra….) og lave frokost til os. De er lige gået på kur så det bestod af gulerodspure og kartoffel omelet. Ret lækkert faktisk! 
Hvad jeg har erfaret so far:
Det tætteste metrostop er 300 meter væk, den nærmeste starbucks er 200 meter væk og ligeledes er det nærmeste fitnesscenter. 

Klokken 17 skal børnene hentes fra skole, som jeg skal opleve for første gang. Efterfølgende skal de to ældste til et eller andet kirke noget, hvilket den mindste gør om tirsdagen. Tror på der er knald på om aftenen her! Der tager jeg hen med værtsfar imens værtsmor tager mindste til tandlægen. 
Imorgen skal vi downtown og se os lidt omkring.
Det var vist alt so far! Nu må jeg hellere begynde det dersens udpakning. 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er der med de der sko der?