Lets get started!

Børnefødselsdag og kedelig fridag

I går var vi til børnefødselsdag fra 15-19 hos en der hedder Logan. De er en del vennepar som altid inviteres med til hinandens børns fødselsdag, så alle børnenes forældre var der altså også, det var ikke kun fyldt med skrigende, overenergiske børn. Jeg var on duty hele tiden, hvor jeg skulle sørge for at Alexander ikke hev de andre i håret, skubbede eller gjorde andre ubehagelige ting ved dem. Heldigvis var han meget venlig og vi havde ikke problemer en eneste gang. Han skal dog stadig overvåges 24/7 når der er andre børn i nærheden så det var nogle lange timer!

Jeg skal ellers love for at de går op i børnefødselsdage her! Logan blev 6 år gammel, og der var 17 børn hvor den ældste er 7 – forestil jer et kaos… Maden bestod af pizza og hotwings i laaaange baner, og så selvfølgelig tortilla chips og forskelligt slags dip. Som jeg før har sagt, er her meget mexicansk inspireret. Ligepludselig begyndte alle børnene på én gang at råbe “PINATA, PINATA”, det gik fuldstændig amok! Her i Texas har de altså en tradition for at have en pinata til børnefødselsdage, igen fordi det er mexicansk inspireret. Til de af jer der ikke ved hvad en pinata er: det er ligesom at slå katten af tønden, her er det bare ikke en tønde men en beholder der er formet og dekoreret til lejligheden – i dette tilfælde til en børnefødselsdag. Og ellers er den fyldt med slik som en normal tønde. En pinata holder bare ikke til ligeså meget, for de slog kun med paprør og alligevel gik den i stykker temmelig hurtigt.

Den “football” formede pinata

Så bliver der slået “katten af tønden”…

… Og til sidst bliver der stormet hen og samlet slik op

Efterfølgende var der kage og hygge, og så var det altså også ved at være tid til at komme hjem med to MEGET trætte drenge! I nat var der et frygteligt uvejr omkring klokken 3, og jeg fatter simpelthent ikke at resten af huset bare kunne sove igennem det. Jeg lå vågen i næsten to timer, der var seriøst det vilde lysshow igennem mit vindue! Og selvom det er min fridag idag så kunne jeg ikke sove længere end til klokken 8, da Ben og Alex ikke ligefrem er stille børn… Min fridag bliver højst sandsynligt helt absurd kedelig, da ingen af de andre au pairs jeg kender har fri i dag, og jeg kan ikke låne en bil.. Derudover har fitnesscentret lukket, og intet ligger i gå afstand.. Måske det bliver en “jeg bliver på mit værelse hele dagen” fridag.
Logan’s fødselsdagskage
Vil lige dele en luksus ting de har her: i fitnesscentret jeg går i har alle cardio maskinerne hver sin skærm med ALLE kanaler, inklusiv musik. Det er bare at koble et par høretelefoner til og så kan du se næsten hvad du vil. Igår så jeg lige et afsnit af NCIS imens jeg cyklede 😉 Deres cykler er forresten også helt vanvittigt behagelige – de ligger lidt ned og har ryglæn, det er sku for de dovne!
En crosstrainer med skærm i toppen
Håber i har det godt! Kram


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lets get started!