Megaday

Det dér med studiet

Jeg nævnte jo her på bloggen at jeg var vildt spændt på at se, hvilket studie jeg kom ind på. Men da jeg så fik optagelsesmailen mistede jeg sku pusten lidt. Ikke at jeg ikke kom ind på drømmeuddannelsen, for det gjorde jeg, men først med optagelse i februar. Og det kom bare overordentligt bag på mig, for jeg havde fuldstændig glemt, at det også var en mulighed. I starten gik jeg helt i panik og kimede studievejlederen ned, for at søge om optagelse i september i stedet for. Jeg var bare SÅ klar til at studere, så det føltes ret meget som et nederlag. Egentlig har jeg ikke fået endeligt svar fra studievejlederen men jeg er ret sikker på at det ikke kommer til at ske. Generelt har der været et kommunikationsbrist fra deres side som har irriteret mig.

Men nu er jeg altså afklaret med at jeg først skal starte i februar. Jeg kan godt lide at jeg har det at glæde mig til. Og så har jeg endelig sådan rigtig fundet ud af hvad jeg skal lave indtil da. Og nej – jeg skal ikke være aupair 😉 Jeg kan få noget der ligner deltid på kroen og så vil jeg ellers sparke røv i mit vægttab. Og jeg tror faktisk virkelig på det! Jeg kommer til at få en del tid og hvis jeg forbliver positiv, skal det nok blive godt. Fik da meldt mig ind i fitness igår, og trænet idag! Så nu glæder jeg mig til at se hvad de næste 5 måneder sådan rigtig kommer til at byde på 🙂

IMG_0613.JPG


Følg JulieValsby Blog på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Megaday